До 28 октомври записват нови курсисти, а обучението е безплатноНа 24

...
До 28 октомври записват нови курсисти, а обучението е безплатноНа 24
Коментари Харесай

Стартира обучението “Мениджмънт и програмиране във видеоигрите“ за русенските ученици

До 28 октомври записват нови курсисти, а образованието е гратис

На 24 октомври Креативен Център - Русе посрещна новите си курсисти от учебно заведение НУИ " Проф. Веселин Стоянов " в своя високотехнологичен кабинет с професионална техника за цифрово изкуство. Обучението се организира на две групи по 10 участници, с цел да може всеки един от учащите се да има личен достъп до настолен компютър и графичен таблет.

Учениците са участници в безплатния курс “ Мениджмънт и програмиране във видеоигрите “ по план „ Креативност “, който се реализира с помощта на Фондация " Русе - град на свободния дух " и поддръжката на „ Еконт Експрес “.

Младежите имаха опцията да работят с професионалните графични таблети, с които е оборудван центърът, и да практикуват специалностите си чрез софтуера на Adobe Photoshop, лицензиран за всички компютри в залата на центъра.

Освен предоставеното онлайн образование и присъствените часове в центъра, с които ще разполагат децата от компетентност „ Живопис “, “Графика ” и „ Рекламна графика “, лекторите на Креативния център сътвориха за тях лични сметки за цифровата платформа Мудъл. Така учениците получават достъп до голямата база на центъра от обучителни материали, свързани с работа с графични софтуери, комбинация и цветознание, и предпечат на рекламни издания.

Самото онлайн образование, създадено по модела на ARC Академията, е превъзходен трамплин за професионално насочване и реализация за младежи, завършващи скоро междинното си обучение.

Желаещите да се запишат за присъединяване могат да го създадат. Срокът за кандидатстване е до 28 октомври, а образованието е гратис.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР